Insights2020

To be or not to be

Kern & Co deelt graag met u de resultaten van het grootschalig onderzoek 'Insights2020' over de toekomst van bedrijven en organisaties. In deze tijd van maatschappelijke en economische transitie door de klant die continue online is, is dit voor u van meer dan grote waarde. Digitale mogelijkheden wijzen ons in de richting van snelle oplossingen om tijdig in te spelen op marktveranderingen. Maar hoe doet u dat?

1 strategie-2Voor bestaande bedrijven en organisaties is het daarbij belangrijk om stil te staan bij uw resultaten, de kansen op de markt, nieuwe producten en/of diensten en mogelijkheden van uw medewerkers. Waar richt u zich als organisatie en dus als merk op? Waar staat of gaat u voor? 'Digital of people first?' En dat bij de positie van de klant die continue online is? Hoe gaat u hiermee om? Hoe blijft u groei realiseren?

Genoeg stof tot nadenken voor u als algemeen of financieel directeur, bestuurder, manager ict, hrm, commercie, marketing en communicatie. Tenminste, wanneer u niet als verliezer maar als winnaar uit de bus wilt komen. Of als u inzicht wilt krijgen in het verschil in prestatie tussen 'over- en underperformers' en wat dit voor u en uw bedrijf betekent.

Vermeld hieronder uw e-mailadres om de presentatie “Insights 2020” te downloaden.

Uw e-mail (verplicht)

Voor Insights2020 zijn er meer dan 300 interviews gedaan met CEOs, CMOs en CMI leaders. Daarnaast heeft er een online survey met meer dan 10.000 wereldwijde respondenten plaatsgevonden. Insights2020 is een initiatief van MB Vermeer, ESOMAR, LinkedIn, Korn Ferry, Kantar en de ARF, Insights2020 bouwt verder op Marketing2020 waarvan de resultaten verschenen zijn in de July-August 2014 editie van de Harvard Business Review.

KERN & CO | EEN WAARDEVOLLE KRACHT

Over

KERN & CO is een multidisciplinair samenwerkingsverband van drie partners in het verlengde van hun ondernemingen. Zij heeft het doel om organisaties te helpen met voorliggende ondernemings-vraagstukken en een succesvol bestaan.

Aanmelden nieuwsbrief