Inspiratie

Inspiratie voor pragmatische en vooruitdenkende leiders

Alstublieft ondernemer, directeur en manager! Speciaal voor u plaatsen wij regelmatig waardevolle en inspirerende downloads. Downloads van onderzoeken, thema’s en artikelen die u antwoord en inzicht geven op situaties en vragen waar u en uw bedrijf nu of in de toekomst mee te maken krijgt.

Vrijblijvend sparren of concreet advies?

Onze maatschappij is volop in beweging. U vraagt zich af: “Hoe speel ik in op de vele en snelle marktveranderingen? Op nieuwe technologische ontwikkelingen? Moeten wij wel veranderen? En zo ja, hoe krijg ik dan mijn mensen mee? Hoe houd ik een gezond rendement? Of hoe blijf ik de concurrentie voor? Kortom, hoe leid ik mijn bedrijf succesvol naar de toekomst in deze transitie-maatschappij?”

Als u na het lezen van een of meerdere downloads een concrete vraag heeft of een keer vrijblijvend wilt sparren, denken wij graag met u mee. Het enige dat u hiervoor hoeft te doen, is het antwoordformulier in te vullen en twee korte vragen te beantwoorden.

Wij wensen u veel lees- en leerplezier.

Het kernteam van Kern & Co

Waarom mag je onderneming Future Control niet missen?

Ondernemingen worden vaak aangestuurd op gevoel. Zou het niet wenselijk zijn een bevestiging van dit gevoel te krijgen?

 

 

Lees verder en download de pdf ‘Future Control’ >>

7 tips voor een effectieve strategie

strategieIeder bedrijf heeft een bedrijfsstrategie, of dat nu officieel is vastgelegd of niet. Elke dag maken ondernemers, leiders, managers en medewerkers keuzes die richting en inhoud geven aan de toekomst van hun bedrijf. Vanuit bedrijfskundig oogpunt geven wij u graag 7 tips voor een efficiënte strategie.

Lees verder en download de whitepaper ‘effectieve strategie’ >>

Elke organisatie is aan verandering onderhevig

aanpak-siteMaar hoe signaleer ik tijdig dat we moeten veranderen? Hoe kan ik nu een succesvolle verandering voor elkaar krijgen? Hoe krijg ik als leidinggevende draagvlak? Hoe laat ik de noodzaak van verandering zien? Hoe inspireer ik mijn medewerkers om mee te doen en ga ik om met weerstanden?

Meer weten? Download dan onze whitepaper >>

To be or not to be

1 strategie-2Kern & Co deelt graag met u de resultaten van het grootschalig onderzoek ‘Insights2020’ naar de toekomst van bedrijven en organisaties. Behoort u tot de categorie over- of underperformers?

 

Lees verder en download de pdf ‘Insights2020’>>

Hoe hard gaat u groeien in 2016?

9 personeel_organisatieDe Nederlandse economie vertoont na jaren weer groei op alle gebieden. Volgens het Centraal Plan Bureau groeit de wereldeconomie in 2016 met 3,7%, de eurozone met 1,9% en geldt voor Nederland een groeipercentage van 2,4%.

Maar geldt dat ook voor u??

Lees verder en download de Arbeidsvoorwaardennotitie 2016 (pdf)>>

Een menselijker en succesvoller merkbeleid

6 marketingWij van Kern & Co geloven in resultaat en menselijke merken. Wij geloven er voor 100% in dat de toekomst die voor ons ligt, er voor organisaties en hun leiders één is van ‘goed doen met je merk’. Menselijke merken zijn niet alleen van belang voor uw bedrijfsresultaat, maar ook voor maatschappij, consument, milieu en aandeelhouders.

Lees verder en download de pdf ‘Merkwaardige prikkels’ >>

Antwoordformulier

Uw naam

Functie

Bedrijf

Uw e-mail*

Voor welke uitdaging staat uw organisatie

Op korte termijn?

Op lange termijn?

Direct bellen kan natuurlijk ook

André Jansen +31 6 53 64 27 64
Cees Koot +31 6 55 77 88 15
Willy Feller +31 6 13 18 65 73

KERN & CO | EEN WAARDEVOLLE KRACHT

Over

KERN & CO is een multidisciplinair samenwerkingsverband van drie partners in het verlengde van hun ondernemingen. Zij heeft het doel om organisaties te helpen met voorliggende ondernemings-vraagstukken en een succesvol bestaan.

Aanmelden nieuwsbrief